Minner om fristen for å søke jakt 2024

Søknadsfristen for å søke småviltjakt eller villreinjakt i Sel og Vulufjell nærmer seg. Her finner du en oversikt over de ulike tilbudene, og fristene som gjelder.

 

.

Det er ikke mulig å få e-postbekreftelse på at søknaden er kommet inn. Men listene over søkere både på småviltjakt og villreinjakt vil bli lagt ut på denne siden her før trekning, slik at man får muligheten til å sjekke om søknaden er registrert. NB! Dette gjelder ikke de som søker villreinjakt som utenbygdsboende på Inatur. Trekningsdatoer for de ulike jaktformene er enda ikke bestemt, men det tas sikte på å få gjennomført dette før 17. Mai. 

Når det gjelder småviltjakt så vil det i år bli noen endringer. Det vil bli kjørt taksering i Sel i august, og dette vil avgjøre om det blir jakt eller ikke. I Vulufjell vil det ikke bli gjennomført egen taksering, der vil man benytte grunnlaget fra tilgrensede områder, slik som Sel, Ringebu og Sollia. Det vil derfor heller ikke i Vulufjell bli avgjort om det blir jakt eller ikke før etter takseringen.

Villreinjakt

Sel

Innenbygdsboende i Sel, søk her. Frist 01.05.

Utenbygdsboende, søk her. NB! Frist 02.05.

Vulufjell

Innenbygdsboende i Vulufjell, søk her. Frist 01.05.

Utenbygdsboende, søk her. NB! Frist 02.05.

Småviltjakt

Sel

Med hund i Sel, søk her. Frist 01.05.

Uten hund i Sel, søk her. Frist 01.05.

Vulufjell

Med hund i Vulufjell, søk her. Frist 01.05.

Uten hund i Vulufjell, søk her. Frist 01.05.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×