Lågen fiskeelv

Sone 5 er den delen av Gudbrandsdalslågen og Otta-elva som ligger i Sel kommune, ca 45 km lang. Bildet over viser Bredebygden like sør for Otta sentrum. Dette området er stilleflytende med noen strykpartier i øverste del av elva. Bildet er tatt i juni 2014. Egner seg for alle type fiskere, alt fra familier til spesialiserte fluefiskere. Området på bildet er spesielt kjent for sitt gode harrfiske.

 

Til høyre utenfor bildet, er det flere små og store øyer med små elver imellom.

Når det gjelder selve fisketilbudene så har området mange gode kvaliteter, og elva kan by på et variert fiske for alle type fiskere.  I Bredebygdene finnes det fine familievennlige områder. Og i resten av elva kan du fiske i strykpartier, stillestående elv, med andre ord det man måtte ønske.

For mer info om Lågen Sone 5 sjekk Fishspot.

Fluefiskesone

 På Selsvollene ble det i 2013 opprettet en egen fluesone med maksmålsforvaltning. For mer info om Fluesona sjekk Fishspot.

Båter

I Bredebygden kan det være en fordel å bruke båt for å komme seg ut til bl.a. Einangsøyene. For de som ikke har tilgang til egen båt finnes det muligheter for å leie dette. I tillegg låner noen campingplasser ut båt til sine gjester. klikk på linken til høyre for mer info.

Mæhlum.jpg 

Mæhlum Gard leier ut båter.

For mer info:

www.ranch1.no

   
 Sæta.jpg

Sæta Camping låner ut

båter til sine gjester. 

For mer info:

www.saeta.no

Overnatting og bespisning

Det finnes flere overnattingssteder langsmed elva, de fleste er campingplasser. Disse har huset fiskere i mange år, og kan komme med nyttig informasjon og tips for de som ønsker det.

 

Kjøp fiskekort for Lågen Sone 5 her.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×