Registrering

På denne siden kan du sende inn nødvendig dokumentasjon i forbindelse med jakt, slik som skytterprøve, betalt jegeravgift osv.

For å få en oversikt over hvem som eier hvilke båter i statsallmenningen ber vi om at de som har liggende båter i Sel og Nordre Kolloen Statsallmenninger bruker dette skjemaet til å registrere båten sin. Mange båter har ikke lengre noen eier, og må etter hvert fjernes. For å lette arbeidet med å spore opp eiere av gamle forlatte båter, ønsker vi opplysninger fra båteiere om hvem som eier hvilken båt.

Båtregistrering
Fyll inn nødvendige opplysninger i skjemaet. I kommentarfeltet kan du beskrive nærmere plassering av båten. Legg gjerne med et bilde av båten. GPX-filer for nøyaktig stedsangivelse fra GPS kan også sendes.
Jaktdokumenter
Her kan du sende inn et bilde av f.eks betalt jegeravgift, bestått skytterprøve, avtale om godkjent ettersøkshund osv.
Andre henvendelser
Skjemaet kan også brukes til andre henvendelser til fjellstyret. Har du spørsmål om noe, eller kanskje tatt et bilde av en stor fisk du ønsker å dele med oss? Ja bruk skjemaet og send det til oss.
Om filvedlegg
Ved bruk av mobiltlf vil du få spørsmål om å ta bilde med mobilen eller velge en fil, når du trykker på hent vedlegg (Browse). Dette forenkler registreringen betydelig.
 

 

 

Registrering
Fyll inn feltene under og klikk send for å fullføre innsendingen.
Navn:
*
Postnummer:
Poststed:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Filvedlegg:
    0/5
    Skriv inn koden
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×