Villreinen 2019

Villreinen 2019
Lager
På lager
Pris
kr 150,00

Kvantumsrabatt

Loading...

VILLREINEN 2019 er klar for salg og har mye godt lesestoff å by sine lesere. Enten du er jeger, rettighetshaver, forvalter eller forsker bør innholdet i VILLREINEN falle i smak.

 VILLREINEN har kommet ut hvert år siden 1986. Årboka har stor anseelse og er den eneste som formidler ny kunnskap om villreinen i Norge. Utgiver er Villreinrådet i Norge. Redaktør er Fred Ivar Aasand. I tillegg til redaktøren bidrar en lang rekke skribenter med stoff og bilder i Villreinen.

VILLREINEN trykkes i et opplag på 6000 eksemplarer og distribueres/selges i samtlige villreinområder i Norge. Faste abonnenter får årboka tilsendt i posten umiddelbart etter trykking, det vil si i begynnelsen av juni.

VILLREINEN er meget nyttig for enhver som interesserer seg for jakt og forvaltning av villrein. I tillegg har årboka en del annet stoff fra fjell Norge. Prisen på Villreinen er kr 110,- Ved å velge dette alternativet får man bladet levert sammen med villreinkortet sitt. NB! Gjelder bare for jegere i Sel og Vulufjell.

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×